CRASHING BATS

Sarah

Sarah is altijd opzoek om de grenzen te verleggen van de band. Ze weet precies hoe ze de band vooruit kan duwen met haar grandioze stem. Toppunten voor haar zijn nummers zoals 'The Game' of 'Whatzit Tooyah?'. Naast dat ze een grandioze frontwoman en zangeres is speelt ze ook toetsen voor een aantal nummers in de band.

Wilbird

Gitaarvirtuoos Wilbird is de rijdende motor achter de band! Letterlijk want hij kan makkelijk spullen en bandleden van A naar B brengen! Maar hij doet dat en zelfs meer nog! Hij geeft gigantisch strakke solo's op nummers zoals 'Sirens Regret' en 'Willow' om zo nog meer energie uit de nummers en het publiek te halen!

Corno

Je zou het bijna niet denken, maar Corno is de tweelingbroer van Wilbird! Gelukkig spelen ze dan allebei een ander instrument, want Corno speelt al een hele lange tijd bas bij de band. Hij bouwt het juiste fundament voor stevige nummers zoals 'Drop-D molish' of 'Apples'. Hij houd zich daarnaast ook nog bezig met social-media en andere media uitingen van de band!

Rabin Banks

Geen drumkick is kick genoeg! Rabin, die de echte backbone van de band is, weet precies waar de tel ligt en heeft nogal wat handige drum truckjes achter de hand, helaas altijd verscholen achter het drumstel kan hij daar prima feest vieren om zo heel de band aan te steken om er nog een groter feest van te maken!

voor de lekkerste Spaghetti Bolognese!